IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заместник-кметът на Варна по европроектите е подал оставка

Молби за прекратяване на трудовите си правоотношения са депозирали и всички от екипа по мегапроекта за Интегриран градски транспорт на града

20:03 | 19.01.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Заместник-кметът на Варна по европроектите е подал оставка

Заместник-кметът на Варна, който отговаря за европейските проекти на общината – Бисер Младенов, е подал оставка, предава ИА „Черно море“.

Това се случи само ден, след като стана ясно, че се предвижда морската столица да получи 100,7 млн. лв. от еврофондовете за регионално развитие до 2020 г.

44-годишният икономист има над 10 години стаж в държавната администрация. Работил е като експерт в Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия – междинно звено по Оперативна програма „Конкурентоспособност“. Бил е главен експерт „Управление на проекти“ към дирекция „Европейски фондове и конкурентоспособност“ в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, както и в Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

През миналата седмица оставки са подали и всички членове на екипа по зациклилия във времето мегапроект за Интегриран градски транспорт на Варна. Молба за прекратяване на правоотношенията си с кмета Иван Портних не е депозирала единствено ръководителя на екипа Биляна Якова.

Не ясно дали кметът е приел оставките на чиновниците, посочва още „Черно море“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:46 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още