IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За стабилна България и нови работни места гласуват политиците

Лидери на политически партии призовават за масово гласуване и възползване от преференциалния вот

12:01 | 05.10.14 г. 1
За стабилна България и нови работни места гласуват политиците

Жельо Бойчев: Да дадем възможност на младите хора да се реализират в България

Искам българските граждани да гласуват за една по-добра и по-справедлива България, заяви пред "Фокус” Жельо Бойчев преди да упражни правото си на вот на предсрочните парламентарни избори.

"Тъй като се намираме в Студентски град, бих искал тази България да даде възможност на младите хора да се реализират тук, да създадат своите семейства и да работят за страната. Тази България искам да видим след 5 октомври”, каза още Жельо Бойчев.

Волен Сидеров:  Гласувах за одържавяване на ЕРП-тата

Волен Сидеров заяви, че е гласувал за това да се повиши минималната пенсия, да се увеличат заплатите и партиите да не получават субсидии от държавата.

„Гласувах и за това да се одържавят ЕРП-тата и да минат в български ръце, токът да поевтинее, да се развалят договорите с американските тецове, с ВЕИ-тата и по този начин електроенергията да поевтинее рязко. Гласувах за това да се върне в български ръце златото, редките метали, всичко това, което се изнася от страната и нанася милиарди левове щети за България. Гласувах за това да се отварят заводи и фабрики тук, а не само казина и бардаци. Гласувах за това, да се върнат младите хора в страната ни“, заяви той пред журналисти след като упражни своя вот в столичната Първа частна математическа гимназия.

Сидеров за пореден път се обяви категорично против санкциите срещу Русия.  

Той подчерта, че е нужно управление, което да работи за българския народ, а българите трябва да направят така своя избор, че да не продължава колониалното робство.

Бойко Борисов: Ако има нови предсрочни избори, няма да има какво да се оправя в държавата

Ако има нови предсрочни избори, няма да има какво да се оправя в държавата, заяви Бойко Борисов след като упражни правото си на глас в 78-мо СОУ „Христо Смирненски” в Банкя. По негови думи неговата партия обаче ще участва само в стабилно правителство, „а не в коалиция, издигнала кабинетът Орешарски”.

Бойко Борисов беше категоричен, че ще подкрепи всяка партия, която днес спечели най-много гласове. Той си пожела да няма купуване на гласове от страна на всички политически партии, а хората да излязат масово да гласуват и да има висока избирателна активност, защото "само така се преодолява купеният вот".

Бойко Борисов коментира още, че е гласувал за стабилно управление, „да продължим да си изграждаме държавата, инфраструктурата, енергийната ефективност на жилищата”. Той коментира още, че трябва да върнем уважението на европейските си партньори и да оправим отношенията си с Русия, „която лъжем”.

Последна актуализация: 05:25 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
бай Промо
преди 9 години
Тези работни места стават точно така както безцензурата си го представят - слагаш бюро с някакъв стол и един мълбери компютър и спретваш 'работно място' (де факто скрита безработица). И в някакъв друг момент се установява, че не може да се товари повече бюджета, защото няма пари, не може да се одира и кожата на частния бизнес, защото кожа не може да се одере повече от един път -и с какво финансираме работното място - с източване на банка (дефицитът на която трябвало да се покрива после от бюджета, т.е. неявно финансиране от бюджета).Хората в цял свят не се борят за работни места, и никои войни не са били за работни места (работни места в Аушвиц е имало колкото искаш), а се борят за пазари и за суровини. Когато завладееш един пазар, работните места си идват от самосебе си. И пазарът не е непременно някакво териториална присъствие - може да е и чиста технология, т.е. наука и образование. Обаче на българинът най-страшно е да му се говори за наука и образование - на него му трябват пари.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още