IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

България Ер с изгодни полети до Бургас

Цената на полет до Бургас и обратно започва от 69 евро

09:55 | 12.05.14 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;България Ер</em></p>

Снимка: България Ер

Авиокомпания „България Ер” предлага билети до Бургас на промоционални цени до 31 май, като клиентите могат да пътуват на дата по свой избор.

От юни авиокомпанията ще извършва два полета дневно в най-желаните дни, съобщава компанията.

Цената на билетите започва от 33 евро за еднопосочен билет и 69 евро в двете посоки. В цената са включени всички такси,  както и редица предимства, като безплатен чекиран багаж до 23 кг и ръчна чанта до 10 кг, кетъринг на борда, както и възможност клиентите да избират своето място в самолета. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:04 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
slim
преди 10 години
2008 съм летял от Варна за София за 20 лв през wizz air. Хайде по-сериозно http://***.dnevnik.bg/bulgaria/2010/09/23/964560_wizz_air_spira_poletite_sofiia_-_varna/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 0 rate down comment 2
asenbo
преди 10 години
Преди няколко часа спорихме с колегите, че полета от София до Бургас е по-евтин отколкото автобуса. Даже се хванахме на бас, като аз твърдях, че няма как да е вярно. После се поразрових в нета и видях, че наистина са станали супер евтини. Сега съм им обещал да ги водя в Бургас през лятото, ако цените се задържат по този начин... ;-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
mbogdanov2
преди 10 години
Крайно време е да въведат low cost опция за тази дестинация - със сигурност всеки който се прибира към Бургас за няколко дни не носи 23 кила куфар. Както и не го вълнува много къде ще седи 50 мин. И надали чак толкова ще огладнее за 50 мин.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още