IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плевнелиев свиква КСНС заради кризата в Украйна

На заседанието ще бъдат обсъдени потенциалните рискове пред България

20:14 | 18.03.14 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Плевнелиев свиква КСНС заради кризата в Украйна

Президентът Росен Плевнелиев ще свика Консултативния съвет по национална сигурност заради ситуацията в Украйна, съобщиха от прессекретариата на президенството.

На заседанието ще бъдат обсъдени потенциалните рискове пред България, свързани с развитието на кризата в Украйна. То ще се проведе на 24-и март, понеделник.

По-рано днес при атака над военен обект в Симферопол е убит украински войник. В отговор премиерът на Украйна Арсений Яценюк заяви, че конфликтът с Русия е преминал във военен стадий.

Той поиска свикване на комисия с участието на министрите на отбраната на Украйна, САЩ, Великобритания и Русия за незабавно решаване на въпроса със силовите действия на русите военни в Крим срещу украинските военнослужещи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:31 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 0 rate down comment 1
Mesoiadess
преди 10 години
Най - много да спомене нещо за енергийната ефективност във връзка със създалите се обстоятелства.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 1 rate down comment 1
andrei98
преди 10 години
Отчита дейност псевдо президентът какво друго да прави, най-адекватно е предложението на АТАКА да обявим неутралитет , но президентът не е съгласен и ще ни създаде проблеми с позицията си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 1
konstanca
преди 10 години
късно е вече за КСНС, Плевнелиев вече изрази безумната си позиция и ни намеси в конфликта, дано поне Сидеров се яви на съвета и притисне президента по въпросите за офшорките и имотите му.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 8 rate down comment 1
serafima
преди 10 години
Какво си мисли Плевньо, че прави? Ще се опита да набива канчетата на присъстващите там за политика срещу АВТОНОМНАТА република Крим и ще се прави, че нЕма такова животно като Косово, което отрязаха като жива плът от Сърбия (Косово не беше автономия въобще, но западняците и нашите продажници нарозчно "забравят" някои международни правни отношения. Да не говорим за САЩ в Ирак, Либия, Афганистан и т.н. Никакъв двоен стандарт. Ще следваме принципите, защото ще се изсипе на главите на тези, които ги нарушават. Казах!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още