IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Бизнес климатът на фокус през седмицата

НСИ ще публикува данни за цените на производител в промишлеността през юни

08:30 | 29.07.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Бизнес климатът на фокус през седмицата

Вече седма седмица не стихват протестите с призив правителството на Пламен Орешарски да подаде оставка. Миналата седмица и редица политически партии поискаха оставката на кабинета. Въпреки сезона на отпуските положението пред Народното събрание остава горещо. В петък пък депутатите взеха решение да си дадат почивка от 5-ти до 20-ти август. А ето кои са по-важните събития през настоящата седмица.

В понеделник (29 юли) Националният статистически институт (НСИ) ще представи данни от наблюдението на бизнес тенденциите в промишлеността, строителството, търговията и услугите за юли 2013 г. За този ден са насрочени общите събрания на акционерите на Биовет АД, Неохим АД, Балканкар-Заря АД и на други публични дружества.

Във вторник (30 юли) НСИ ще публикува данни за цените на производител на вътрешния и международния пазар в промишлеността за юни 2013 г. и данни за производството и доставките на енергийни продукти за същия месец. Общото събрание на обявеното в ликвидация дружество Лиам АДСИЦ ще се състои във вторник.

За сряда (31 юли) е насрочено общото събрание на акционерите на Никотиана БТ Холдинг АД. НСИ ще публикува информация за броя обслужени пътници и обработени товари на летищата за изминалата 2012 година.

В четвъртък (1 август) НСИ ще оповести данни за издадените разрешителни за строеж и започнато строителство за второто тримесечие на 2013 г.

За петък (2 август) няма предвидени събития. На този ден ще се проведе единствено общото събрание на акционерите на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:54 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още