IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Аукционът за 3-годишни ДЦК на фокус през седмицата

Националният статистически институт ще обобщи ключови показатели за икономиката

09:42 | 01.07.13 г.
Автор - снимка
Редактор
Аукционът за 3-годишни ДЦК на фокус през седмицата

Предстои изключително бедна на макроикономически и корпоративни събития седмица.

В понеделник (1 юли) БНБ ще проведе аукцион за 3-годишни ДЦК с обща номинална стойност 35 млн. лв. На 8 април тази година имаше такъв аукцион със средногодишна доходност от 1,32%, докато на 28 януари 2013 г. тя беше 1,13%.

За понеделник са насрочени общи събрания на акционерите в Агроенерджи Инвест АДСИЦ, БТК АД, Алфа Ууд България АД, Инфра Холдинг АД и Химимпорт АД. Акционерите на Химимпорт АД ще гласуват дивидент по привилегированите акции.

Във вторник (2 юли) НСИ ще обяви ключови показатели за България по данни към 2 юли 2013 г. Това е обобщение на вече публикуваните през юни данни.

За сряда (3 юли) е насрочен аукцион за неизползваните права в увеличението на капитала на Флоримонт Пропъртис АДСИЦ, но такъв няма да има, тъй като по данни на Централен депозитар всички 750 000 права са използвани. Всяко право дава възможност за записване на 0,6 нови акции. Емисионната стойност е 1 лв. за брой. Крайната дата за плащане е 18 юли 2013 г.

За четвъртък (4 юли) няма насрочени събития.

За петък (5 юли) е насрочено общо събрание на акционерите в Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:10 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още