IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

БВП за първото тримесечие на фокус през седмицата

Интерес ще представляват и резултатите от парламентарните избори

09:00 | 13.05.13 г.
Автор - снимка
Редактор
БВП за първото тримесечие на фокус през седмицата

В понеделник (13 май 2013 г.) ще станат ясни и ще бъдат анализирани резултатите от проведените на 12 май парламентарни избори.

За този ден е насрочен аукцион за седемгодишни ДЦК с обща номинална стойност 20 млн. евро.

БНБ ще обяви статистика за депозитите и кредитите по количествени категории и икономически дейности към 31 март 2013 г.

За понеденик е насрочено и общо събрание на акционерите на Булленд Инвестмънтс АДСИЦ с промени в устава на дружеството.

Във вторник (14 май) НСИ ще обяви индексите на потребителските цени през април 2013 г. За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите на КТБ АД, Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ, Златен лев холдинг АД и Булвеста холдинг АД.

В сряда (15 май) БНБ ще обяви статистика за дейността на лизинговите дружества през първото тримесечие на 2013 г.

НСИ ще представи наблюденията си над работата сила за първото тримесечие на 2013 г., както и експресните оценки за брутния вътрешен продукт през първата четвърт на годината.

За сряда са насрочени и общи събрания на акционерите във Феъплей Пропъртис АДСИЦ, Пангеа АД и Енемона АД, тогава и е аукционът за неизползваните права в увеличението на капитала на Лавена АД.

В четвъртък (16 май) НСИ ще обяви доходите, разходите и потреблението на домакинствата през първото тримесечие на 2013 г. БНБ ще отчете статистика за дейността на дружествата специализирани в кредитиране и инвестиционните фондове.

За този ден са свикани общи събрания на акционерите в Холдинг Света София АД, Лев инвест АДСИЦ, Асеновград Табак АД /в ликвидация/, Адванс Терафонд АДСИЦ и Хасково – Табак АД /в ликвидация/.

В петък (17 май) БНБ ще представи данни за платежния баланс през март 2013 г., включително преките чуждестранни инвестиции за месеца. НСИ ще информира за цените на производител в селското стопанство през първата четвърт на текущата година.

За последния работен ден на седмицата са насрочени събранията на Спиди АД, Експат Имоти АДСИЦ и Бряст Д АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:35 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още