IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Средната заплата на месец в ДФ "Земеделие" ще бъде над 1 800 лв. през годината

Работещите във фонда са около 1 600 души

15:12 | 20.02.13 г. 2
Средната заплата на месец в ДФ "Земеделие" ще бъде над 1 800 лв. през годината

Средно по над 1 800 лв. на месец ще получават служителите във фонд “Земеделие” през тази година. Това реши правителството, след като утвърди месечното разпределение на разходите за заплати, възнаграждения и задължителни осигурителни вноски, съобщават от пресслужбата на кабинета.

Общата сума за цялата година възлиза на малко над 36 милиона лева. По последни данни, съобщени от директора на фонда Румен Порожанов, работещите във фонда са около 1600 души.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 0
kokotom
преди 11 години
Субсидиите не са лошо нещо. Проблемът е в министерството - стана на мин. на зърнопроизводството, както това на транспорта - то е на автотранспорта
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 16 rate down comment 4
Mavi Goz
преди 11 години
"Работещите във фонда са около 1 600 души"Малко са! Требват още 1600, за да сме сигурни, че и през август - септември никой няма да види повече български домат, грозде и ябълка!И субсидии, много субсидии за зърнопроизводителите! Още е много евтин хляба, требват още субсидии, за да стане поне 2 лв./кило!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още