IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Честита Коледа, скъпи приятели!

Около празниците ставаме по-добри, но нека въпреки проблемите запазим топлината през цялата година

00:01 | 25.12.12 г. 3
Честита Коледа, скъпи приятели!

Честито Рождество Христово, скъпи приятели! Желаем ви от сърце повече здраве, повече късмет и повече амбиция за успехи и високи постижения!

Дано делата ви са успешни и да получавате удовлетворение от работата и резултатите, които постигате! Пожелаваме ви неизчерпаема енергия, сили за борба и решителност в трудните моменти!

Отиващата си година едва ли може да попадне в графата на най-успешните за страната ни, но силно се надяваме следващата да отбележим именно там.

През 2012 година илюзията, че кризата е нещо временно и ще отмине бързо, окончателно избледня. Според нас краят на кризата не бива да се чака, а да се търси. Всеки трябва за себе си да проумее новата реалност в бизнеса – повече гъвкавост, повече адаптивност, повече новаторство.

Желаем на всички вас, нашите читатели и партньори, да намерите правилния път и на следващата Коледа да може с облекчение и удовлетворение да си кажете „усилията си струваха, успях да се преборя с трудностите”.

Ние, екипът на Investor.bg, ще продължим да се стараем да ви поднасяме адекватна информация, за да улесняваме бизнес решенията, които ви предстоят. Не можем да обещаем, че няма да грешим, но обещаваме да поправяме грешките си.

Краят на годината е време за равносметка. Нашата е, че измина още една година, пълна с предизвикателства за икономиката. Най-хубавото от нея е това, че я извървяхме заедно с вас, нашите читатели. Благодарим ви за доверието!

Весели, уютни и спокойни празнични дни!
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:15 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 17 rate down comment 0
STRAHO
преди 11 години
Честито Рождество и от мен на екипа, съфорумците и всички сънародници!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 18 rate down comment 0
slayer
преди 11 години
Благодаря! Честит празник и на Вас. Продължавайте да сте все така продуктивни и полезни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 23 rate down comment 0
коки
преди 11 години
Честито Рождество Христово на екипа на investor.bg и съфорумците ! С пожелание за много здраве, щастие и късмет ! Нека 2013 година бъде по-добра и да ни носи повече радости и повече красиви моменти! Весели празници! Благословени да са идващите дни!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още