IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Износът през септември на фокус през седмицата

НСИ ще представи и информация за продажбите в промишлеността, строителството и търговията

09:09 | 05.11.12 г.
Автор - снимка
Редактор
Износът през септември на фокус през седмицата

В понеделник (5 ноември 2012 г.) НСИ ще представи наблюденията си над потребителите за октомври 2012 г. В същия ден ще бъде представена и статистика за работната сила през третото тримесечие на годината.

За вторник (6 ноември ) е насрочено общо събрание на акционерите в Елените АД.

В сряда (7 ноември) НСИ ще обяви продажбите в промишлеността, строителството и търговията през септември 2012 г., както и продажбите на дребно и едро през третото тримесечие на годината.

През август промишленото производство у нас нарасна с 1% на месечна и с 2% на годишна база.

В сряда ще бъде и стартът на 29-ти Централизиран публичен търг.

В четвъртък (8 ноември) НСИ ще информира за наетите лица и средната работна заплата през третото тримесечие на 2012 г. За този ден са насрочени общи събрания на акционерите в Родна земя холдинг АД и Парк АДСИЦ.

В петък (9 ноември) НСИ ще обяви данни за износа и вноса през септември 2012 г. През август износът нарасна с 6%, а вносът - със 17%.

За последния работен ден на седмицата са свикани и общи събрания на акционерите в Петрол АД (за одобрение на апортната вноска, която изведе дружеството на печалба) и в Добруджа холдинг АД.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:47 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още