IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Данъчните продават на търг бившия завод "Стоманени тръби" в Септември

Началната цена за 23 сгради, 490 дка земя плюс жп инфраструктура е малко над 7,4 млн. лв

14:54 | 19.03.12 г.
Данъчните продават на търг бившия завод "Стоманени тръби" в Септември

Столичната дирекция на Националната агенция по приходите e обявила търг с явно наддаване за бившия завод "Стоманени тръби" в град Септември, съобщиха от агенцията.

Наддаването ще започне при начална цена от 7 470 715 лева. Огледът на имотите е насрочен в периода от 19 до 23 март, а разглеждането на предложенията ще се състои на 27 март.

Предложените активи включват 23 сгради и близо 490 дка земя, разделена в четири поземлени имота.

Сградите са разположени в един от имотите и имат различно предназначение - административна, битова, автогараж със зарядна станция, автокантар, строително-ремонтен цех, четири склада, помпена и пречиствателна станция и др. В останалите три имота има изградена ж. п.линия, свързваща завода с гара "Септември".

Условията за търга, списък с описание на вещите, продажната им цена и размера на депозита за участие са на разположение в сградата на НАП - София, ул. "Триадица" 2, както и на интернет страницата на агенция - www.nap.bg в рубриката "Продажби".

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:22 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още