IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агросекторът и еврофинансирането до 2014 г.

Клуб Инвестор събира представители от различни сектори на селското стопанство на дискусия за ефективното оползотворяване на евросредствата

08:05 | 05.03.12 г.
Агросекторът и еврофинансирането до 2014 г.

Ще успее ли агросекторът да оползотвори бюджета от програмата за развитие на селските райони през тази и следващата година и как администрацията ще подкрепи бизнеса при финансиране на приоритетните му проекти.

Отговор на тези въпроси ще потърсим в  дискусия на тема „Агросекторът и еврофинансирането – насоки за действие“, организирана от Клуб Инвестор. Особен акцент по време на дискусиите ще бъде поставен и върху агроекологичните практики и развитието на биоземеделието.

Гости на форума са заместник министърът на земеделието и храните Светлана Боянова, зам. изпълнителният директор на фонд „Земеделие“ Васил Грудев, представители на различни подсектори от селското стопанство, браншови организации, консултанти по европроекти, финансови институции и експерти.

Събитието ще се проведе в хотел „Хилтън" от 10:00 часа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:05 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още