IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И директорът на Агенцията по вписванията бе освободен заради скандал с бонуси

Друга причина за освобождаването на Виолета Николова е незадоволителната работа в агенцията, чийто нов изпълнителен директор е Юлиан Митев

17:23 | 20.02.12 г. 1
И директорът на Агенцията по вписванията бе освободен заради скандал с бонуси

Директорът на Агенцията по вписванията Виолета Николова е освободена от поста, съобщи БТА.

Николова е отстранена заради това, че си е дала 48 хиляди лв. като допълнително материално стимулиране за половин година, каза министърът на правосъдието Диана Ковачева.

Тя добави, че втората причина за отстраняването й е това, че резултатите от проверката на инспектората са посочили, че работата в Агенцията по вписванията е незадоволителна.

Юлиан Митев е новият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията.

Това е вторият случай в рамките на няколко дни, при който заради бонуси ръководител на държавна институция губи поста си.

Преди дни управителят на Националната здравноосигурителна каса д-р Нели Нешева подаде оставка заради получени бонуси в размер на 12 хиляди лева.

Очаквайте подробности!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 17 rate down comment 0
Спящият бик
преди 12 години
48 бона като награда за незадоволителна работа!? И пак сама си ги е дала...Има нещо гнило в... България. За да стане ясно какво е, трябва да се види с кого наглите чиновници делят бонусите, които уж сами си раздават.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още