IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Делът на лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

БНБ ще обяви и лихвените нива по депозитите и кредитите, сключени през октомври

08:10 | 21.11.11 г.
Делът на лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

През настоящата седмица може да се очаква публикуването на консолидирани отчети на публичните дружества за деветмесечието на 2011 г., тъй като крайният срок за това - 29 ноември, наближава.

В понеделник (21 ноември 2011 г. ) НСИ ще информира за резултатите от наблюдението си над работната сила през третото тримесечие на 2011 г. В този ден статистическият институт ще предостави и информация за третото тримесечие за туристическите пътувания и разходите за туризъм на населението, разходите за придобиване на ДМА и придобити ДМА, както и приходите и разходите в транспорта, съобщенията и услугите.

За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в София-БТ АД (назначаване на директори, представляващи новия собственик на холдинга) и Експат Бета АДСИЦ (акционерите ще гласуват за издаване на облигационна емисия).

За вторник (22 ноември) е насрочено общо събрание на акционерите в Плевен БТ АД, отново за избиране на представители на новия собственик на Булгартабак холдинг АД в ръководството на дружеството.

В сряда (23 ноември) БНБ ще публикува информация за лошите и преструктурираните кредити към 31 октомври 2011 г. Лошите и преструктурирани банкови кредити в края на септември бяха с дял от 21,6%.

За този ден е насрочено общо събрания на акционерите в Благоевград-БТ, с точка за смяна на директорите.

БНБ също така ще предостави и информация за брутния външен дълг към края на септември 2011 г.

За четвъртък (24 ноември) е насрочено общо събрание на акционерите в Алфа Ууд България АД. НСИ ще предостави статистическа информация за селските райони за периода 2005-2010 г.

В петък (25 ноември) БНБ ще обяви и лихвените нива по депозитите и кредитите, сключени през октомври. НСИ ще информира за резултатите през третото тримесечие на различните видове транспорт, в това число железопътен, пътнически автобусен, морски, речен, товарен автомобилен и градски електротранспорт, както и за пощенските услуги.

За този ден е насрочен и аукцион за неизползваните права в увеличението на капитала на Доверие обединен холдинг АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:42 | 18.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още