IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Волен Сидеров: Изборите са незаконни

Лидерът на "Атака" разполагал със снимки от секции в София, показващи отворени чували с бюлетини

10:05 | 27.10.11 г. 1
Волен Сидеров: Изборите са незаконни

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров каза пред Нова телевизия, че се съмнява в легитимността на изборите. „Балотажът, както и изборите, са незаконни”, заяви Сидеров.

Той беше категоричен, че няма как да прави избор между Росен Плевнелиев и Ивайло Калфин при съмнения за изборната легитимност. 

По думите му не може да се коментира нещо, което е фалшифицирано. „Каква легитимност ще има власт, която е фалшифицирана? Бихте ли отишли на зъболекар, който е с фалшива диплома“, попита риторично Сидеров.

„Иначе си играем на държава, играем си на демокрация с едни фалшиви избори и аз нямам никакви основания да призная този, който сега ще бъде избран за президент, защото той няма да е легитимно избран“, добави той.

Според него има натрупване на много нарушения. Лично Сидеров разполагал със снимки от секции в София, показващи отворени чували с бюлетини.

Още вчера Сидеров призова за преброяване на всички бюлетини за президент в присъствието на медии и външни организации и наблюдатели. 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:28 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
donmuftacho
преди 12 години
Ей циркаджия, я се кротни малко, ставаш вече банален с безцелните си и хаотични движения, абе що все на *** като тебе попадаме се чудя !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още