IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кунева повтори, че не подкрепя нито един от двамата кандидати за президент

През следващата седмица Меглена Кунева ще даде цялостната си оценка за проведените избори

17:45 | 25.10.11 г. 1
Кунева повтори, че не подкрепя нито един от двамата кандидати за президент

Меглена Кунева, която остана трета на първия тур на президентските избори, след като събра 14,05% от гласовете, отново подчерта, че няма да подкрепи нито един от двамата кандидати, които ще се борят за поста държавен глава на балотажа в неделя, съобщи Dnes.bg.

Според нея продължават спекулациите по въпроса кого ще подкрепи на втория тур и призова манипулациите около това да спрат.

„Не бихме могли да заявим подкрепа за нито един от кандидатите – нито кандидата за трети президентски мандат на БСП, нито кандидата за абсолютна власт на Бойко Борисов", се посочва в съобщение на Меглена Кунева и Любомир Христов.

Кандидат-президентската двойка смята, че опитите да се вменява на българските граждани как да гласуват са неуважение към интелигентността и способността им сами да избират.

За да не влияе на втория тур, Кунева обещава да даде цялостната си оценка за проведените избори през следващата седмица.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:22 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Спящият бик
преди 12 години
Eто тук се различаваме с НДСВ, чийто продукт е Кунева - за тях колаборацията с комунистите е допустима. Опортюнистично до цинизъм!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още