IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Цените на жилищата през третото тримесечие на фокус през седмицата

Очакват се и първите отчети на публичните дружества за деветмесечието на 2011 г.

07:59 | 17.10.11 г.
Цените на жилищата през третото тримесечие на фокус през седмицата

През седмицата вероятно ще бъдат публикувани отчети на публични дружества за деветмесечието на 2011 г., след като вече бяха публикувани няколко, сред тях тези на Зенит имоти АДСИЦ и Зенит Агрохолдинг АД.

За понеделник (17 октомври 2011 г.) няма предвидени събития от корпоративния и макроикономическия календар.

За вторник (18 октомври) е свикано общо събрание на акционерите в Пазарджик БТМ АД, на което ще се гласува за издаване на облигации с номинална стойност до 3 млн. лв., срок от 6 години и лихва от 6%.

В сряда (19 октомври) НСИ ще обяви предварителни данни за "Система на здравни сметки" за 2010 г. Системата включва всички разходи за здравеопазване – както публичните, така и разходите на домакинствата, на нетърговските организации - фондации, сдружения, на частните здравноосигурителни фондове и на предприятията за дейности по трудова медицина.

В четвъртък (20 октомври) НСИ ще обяви еднократна информация за "праг на транзакция". Този праг се определя по методика на НСИ и се обнародва в Държавен вестник. Прагът е дефиниран в стойност в национална валута, определя се до края на октомври на дадена година и е валиден за цялата следваща календарна година. Той касае праговете за деклариране по система Интрастат за съответната година.

За този ден са насрочени и общи събрания на акционерите в Медийни системи АД и Явор АД Варна.

В петък (21 октомври) НСИ ще представи цените на жилищата през третото тримесечие на 2011 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:57 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още