IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Продажбите в промишлеността през август на фокус през седмицата

През седмицата ще се проведе и аукцион за неизползваните права при издаването на конвертируеми облигации на Индустриален холдинг България

07:44 | 03.10.11 г.
Продажбите в промишлеността през август на фокус през седмицата

В понеделник (3 октомври 2011 г.) ще се проведе аукцион за неизползваните права при издаването на конвертируеми облигации на Индустриален холдинг България АД. На аукциона ще бъдат предложени 15 921 328 права, срещу които не е заявено записването на облигации. Общо са издадени 67 978 543 права и отиващите на аукцион са 23,4% от всички.

Дружеството е в процедура по увеличение на капитала с нова емисия конвертируеми облигации за 21,72 млн. лв., след като старата падежира на 29 октомври 2011 г., а размерът й е 21,65 млн. лв.

Във вторник няма събития от корпоративния или макроикономически календар.

За сряда (5 октомври) са насрочени общи събрания на акционерите в Софарма трейдинг АД (преизбиране на членовете на СД поради изтичане на мандата им) и в Медийни системи АД (избор на одитор и промени в органите на управление на дружеството).

За четвъртък няма събития от корпоративния или макроикономически календар.

В петък (7 октомври) НСИ ще обяви индексите на продажби в промишлеността, строителството и търговията през август 2011 г.

Промишленото производство отчете ръст от 1,5% на месечна база през юли 2011 г. след два месеца на спад.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:38 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още