IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сметната палата чака цените на медиите за предизборната кампания

Участниците в изборите трябва да изпратят банковите сметки в 5-дневен срок от регистрацията си

14:20 | 30.08.11 г.
Сметната палата чака цените на медиите за предизборната кампания

Медиите трябва да изпратят в Сметната палата не по-късно от 13 септември условията, реда и цените, по които ще предоставят медийни услуги за предизборната кампания за предстоящите местни и президентски избори, който ще се проведат на 23 октомври, съобщиха от ведомството.

Всеки регистриран за участие в съответния вид избори - партия, коалиция от партии, включително местна коалиция, инициативен комитет, трябва да изпрати в Сметната палата в 5-дневен срок от регистрацията си в Централната избирателна комисия (ЦИК), съответно в общинската избирателна комисия (ОИК), данни за банковата сметка, която ще обслужва предизборната му кампания.

Информацията се подава до Сметната палата с писмо свободен текст, подписано от представляващия участника в съответните избори, от което трябва да става ясно кой е регистрираният субект и  какви са данните на банковата сметка, напомнят още от институцията.

Към писмото може да се приложи копие от удостоверение за банковата сметка, което е представено при регистрацията за участие в изборите. Желателно е да се посочат координати за обратна връзка – телефон и e-mail, допълват от Сметната палата.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:11 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още