IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кунева: Договорки "под масата" бавят кандидатурата на ГЕРБ

Според независимия кандидат за президент ГЕРБ подценявали избирателите

16:17 | 23.08.11 г. 1
Кунева: Договорки "под масата" бавят кандидатурата на ГЕРБ

„Забавянето на обявяването на кандидата за президент на управляващите и отлагането във времето на имената на кандидатите за вицепрезидент на всички останали партии говори, че сме свидетели на договорки „под масата”. Това коментира на пресконференция днес в Бургас независимият кандидат за президент Меглена Кунева.

По думите й ГЕРБ подценява избирателите, като не съобщава името на своя кандидат. "Това изглежда като сделка, като предрешен мач, като свирена победа", посочи Кунева.

Проекцията на силната фигура на премиера ще бележи който и да е избор на ГЕРБ, а това няма да е добре за обществото, смята Кунева.

"Президентът трябва да е личност, която да може да се опълчи на собствената си партия, когато тя греши", допълни независимият кандидат за държавен глава.

Меглена Кунева и кандидатът за вицепрезидент Любомир Христов определиха като притеснителен факта, че крайното решение ще се строи ли петролопровода „Бургас–Александруполис” бе отложено за след изборите.

Още новини за Избори 2011 четете в Dnes.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:51 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
forexar
преди 12 години
Щом Кунева така казва :) .. Така е! - нали беше в този отбор преди.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още