IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

БНБ ще информира и за среднопретеглените лихви по депозитите и кредитите, сключени през юли, а НСИ - за бизнес климата и туристите

07:28 | 22.08.11 г.
Лошите и преструктурирани кредити на фокус през седмицата

През седмицата ще бъдат публикувани голяма част от консолидираните отчети на публичните дружества за първото полугодие на 2011 г., тъй като наближава крайният срок за това, а именно 29 август 2011 г.

В понеделник (22 август 2011 г.) НСИ ще информира за наблюденията си на работната сила през второто тримесечие на 2011 г.

Националната статистика ще представи и други данни, включително "туристически пътувания и разходи за туризъм на населението" по предварителни данни за второто тримесечие на 2011 г., както и разходи за придобиване на ДМА и приходи и разходи на дружествата от секторите транспорт, съобщения и услуги, отново за второто тримесечие на 2011 г.

За понеделник е насрочено общо събрание на акционерите в Индустриална холдингова компания АД.

Във вторник (23 август) БНБ ще обяви паричната статистика към 31 юли 2011 г., включително размера на "лошите и преструктурираните кредити". В този ден централната банка ще информира и за размера на брутния външен дълг в края на юни 2011 г.

За сряда (24 август) няма събития от макроикономическия или корпоративен календар.

В четвъртък (25 август) БНБ ще обяви среднопретеглените лихви по депозитите и кредитите, сключени през юли 2011 г.

За този ден е насрочено общо събрание на акционерите в Явор АД, гр. Петрич.

НСИ ще обяви данни за второто тримесечие на 2011 г. за транспорта (железопътен, пътнически автобусен, морски, речен, товарен автомобилен и градски електротранспорт ) и пощенските услуги, както и "нефинансови сметки по институционални сектори за 2009 г.

В петък (26 август) НСИ ще информира за пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през юли 2011 г., както и бизнес климата в промишлеността, строителството, търговията и услугите през август 2011 г.

За този ден са свикани общи събрания на акционерите в ЦБА Асет Мениджмънт АД и Елените АД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:22 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още