IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Излъчени са още 51 кандидати за кметове на ГЕРБ

В началото на септември ще бъдат обявени още 65 номинации за общински постове

16:20 | 16.08.11 г.
Излъчени са още 51 кандидати за кметове на ГЕРБ

Още 51 кандидати за кметове обявиха днес от националния предизборен щаб на ГЕРБ. С представените номинации кандидатите на ГЕРБ, които ще участват в местния вот, стават 199, каза председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов, съобщи БТА.

В началото на септември ще бъдат обявени още 65 номинации за общински кметове.

Сред представяните днес кандидати има двама депутати – Атанас Камбитов, който е номиниран за кмет на Благоевград и Николай Мелемов - кандидат за Смолян.

По думите на Цветанов в ГЕРБ са имали трудности да намерят кандидат-кмет за община Смолян, тъй като бъдещият градоначалник ще трябва да се справи с тежко наследство.

Йордан Лечков е номинацията на ГЕРБ за кмет на Сливен, а за Велико Търново е издигнат Даниел Панов. За кметския пост в Свиленград от управляващата партия предлагат Георги Манолов, а за Силистра - Юлиян Найденов. Бизнесменът Атанас Терзиев е кандидат-кметът на ГЕРБ за община Несебър.

Като кандидат-кмет на Кърджали от ГЕРБ издигат Илия Илиев. 

Сред другите представени  номинации са на Димитър Германов за Приморско, за Свищов – Иван Хараламбиев, Червен бряг - Павлин Фильовски, Сопот - Диана Недкова и други.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:07 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още