IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опозицията внася в понеделник вота на недоверие към кабинета

Според БСП депутати искането ще бъде подкрепено и от други народни представители

09:48 | 15.07.11 г. 3
Автор - снимка
Създател
Опозицията внася в понеделник вота на недоверие към кабинета

Вотът на недоверие към кабинета ще бъде внесен вместо днес в понеделник в 14 часа, съобщиха от ДПС.

Темата на вота е "провалът на политиката в областта на вътрешната сигурност, отложеното членство в Шенген, полицейщина и нарушаването на основни човешки права". Подписите вече са събрани.

От БСП уточняват, че причината вотът да бъде внесен в понеделник, а не днес, е, че още депутати желаят да го подкрепят с подписите си.

Левицата и ДПС си поставят основната цел да се стигне до оставка на правителството и до предсрочни парламентарни избори.

Подготвеният вот на недоверие към кабинета "Борисов" е трети поред. Вторият бе отхвърлен преди по-малко от месец. Той беше внесен от ДПС и БСП заради провала на антикризисната политика на кабинета.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:42 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 2 rate down comment 1
forexar
преди 12 години
"Темата на вота е "провалът на политиката в областта на вътрешната сигурност, отложеното членство в Шенген, полицейщина и нарушаването на основни човешки права". "Проблемите са много реални! ... Полицията не работи! За 2 години в затвора са вкарани твърде малко престъпници. Защо трябва постоянно да ни го повтарят от ЕС, американския посланник и ... Защо движението по пътищата е безобразно ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 2
wenci
преди 12 години
Разсипаната от 1% до 3% опозиция е с много грешна стратегия - водеща до самообезличаването и. Пътя е със и с подкрепа за по-доброто преустройство на управлението в България, а не против - не е работещо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 8 rate down comment 2
global_dj
преди 12 години
Тя една смешна опозиция, чуди се накъде да се завърти, нещо много ги е яд от някои неща, които се случват. От червени, по-червени стават, очевидно не им харесва, няма я кацата с мед! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още