IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сметната палата откри данъчно нарушение при Владимира Янева

Председателят на Софийския градски съд не е декларирала ипотека на апартамент за обезпечаване на банков кредит в размер на 50 хил. евро

12:32 | 20.06.11 г.
Сметната палата откри данъчно нарушение при Владимира Янева

Председателят на Софийския градски съд Владимира Янева не е декларирала през 2008 г. ипотека на апартамент в София за обезпечаване на банков кредит в размер на 50 хил. евро. Това е показала проверката на Сметната палата, която беше изискана от комисията по професионална етика и превенция на корупцията към Висшия съдебен съвет (ВСС), съобщиха от ВСС.

Проверката на декларациите, подадени през 2011 г. ще бъде извършена в съответствие с процедурата на Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности, като резултатите ще бъдат публикувани на интернет страницата на Сметната палата в края на годината.

Проверката не е установила несъответствия между декларираните и действително придобитите имущества на Янева през 2007, 2009 и 2010 г.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:14 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още