IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Данъчните ще лепят червени стикери върху вещи на длъжници

Агенцията по приходите запорира заплатите на над 10 хиляди граждани, които не са платили данъците си

10:02 | 20.06.11 г. 1
Автор - снимка
Създател
Данъчните ще лепят червени стикери върху вещи на длъжници

Червени стикери ще лепят инспекторите от Националната агенция за приходите (НАП) на автомобили и други вещи, които подлежат на запор заради неплатени дългове към държавата, съобщи Dnes.bg.

Длъжникът няма право да маха стикера с надпис "Запорирано от НАП". Той ще се слага на видно място върху вещта, а при автомобилите - на предното стъкло, ако длъжникът не е отговорил на многократните покани да се издължи.

Вещите под запор не могат да се продават или даряват.

От агенцията по приходите са започнали да разпращат писма до работодателите на над 10 хилюди длъжници с искане да бъдат запорирани заплатите им, докато не изплатят дълговете си към бюджета, съобщиха от НАП.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:10 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
the_evil_lord_Darth_
преди 13 години
Схемата от най-ниското до най-високото ниво е следната - По-малкият се възхищава на по-големият, а по-големият му вдига наказателни картони един след друг докато го съсипе физически и психически и го откаже от най-ценният дар - живота. Аз съм стигал до възможно най-могъщата позиция- Римско Божество и се убедих, че ежедневието на тази позиция не е интересно, защото знам какво предстои, а не мога да се порадвам на настоящето, защото някой може да пострада без време. И реших да се върна сред хората поставяики условно казано огледала над главите на тези, които вдигат наказателни картони, така че показвайки наказателен картон на по-слабият като подлеци да си вдигнат наказателен картон от всички страни. Така е по-полезно и възпитателно защото учи, че с наказателен картон по-голям човек не се става. Така съм сигурен, че на Каменният Ми Трон, като Римско Божество неподходяща личност няма да седне и не ще навреди никому. Цената,да държиш всичко под контрол е висока, и е отговорност,а не власт.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още