IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бизнес климатът през май и брутният външен дълг за март на фокус през седмицата

БНБ ще публикува и парична статистика към края на април

07:58 | 25.05.11 г.
Бизнес климатът през май и брутният външен дълг за март на фокус през седмицата

Сряда (25 май 2011 г.) е първият работен ден от новата седмица, като НСИ ще обяви наблюденията си над работната сила за първото тримесечие на 2011 г., както и данни за транспорта за първото тримесечие на 2011 г.

За този ден са насрочени общи събрания на Слънчо АД и Северкооп Гъмза холдинг АД.

В четвъртък (26 май) БНБ ще обяви паричната статистика към края на април 2011 г., от която ще стане ясен размерът на лошите и преструктурираните кредити. През февруари и март 2011 г. увеличението им беше символично и равно на нормалното увеличение на този показател от предкризисните години.

В този ден БНБ ще информира и за брутния външен дълг към 31 март 2011 г.

За четвъртък са насрочили събранията си акционерите в Континентал Холдинг АД, Холдинг Кооп-Юг АД, Декотекс АД, Развитие Индустрия Холдинг АД, Вега АД и Металопак АД.

В петък (27 май) НСИ ще обяви бизнес климата в промишлеността, строителството, търговията и услугите през май 2011 г., както и пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през април 2011 г.

За този ден са насрочени и общи събрания на Акумпласт АД, М+С Хидравлик АД и ЗД Евроинс АД.

Събота (28 май) е работен ден, в който се отработва почивката на 23 май 2011 г., но търговия на БФБ-София няма да има, тъй като платформата Xetra работи по германския празничен календар и там събота е почивен ден.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:29 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още