IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пощенска банка: Напускането на Ягодин беше съгласувано с мениджърския екип

Горди сме да потвърдим, че той ще оглави Българска банка за развитие, заявиха от финансовата институция

17:34 | 18.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
Пощенска банка: Напускането на Ягодин беше съгласувано с мениджърския екип

Досегашният изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Пощенска банка Асен Ягодин ще обърне нова страница в професионалното си развитие, съобщават от банката.

Горди сме да потвърдим, че г-н Ягодин беше избран за председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Българска банка за развитие (ББР).

Решението му да напусне екипа на Пощенска банка беше и продължава да бъде съгласувано с мениджърския екип на банката, се казва още в съобщението.

Пощенска банка високо цени неговия принос към постиженията на банката на българския пазар и му пожелава много успехи в бъдещите му начинания. Убедени сме, че г-н Ягодин отново ще докаже отличните си професионални качества на новата си позиция.

„Пощенска банка беше неразривно свързана с професионалния ми път досега. Гордея се, че през последните 20 години, откакто се присъединих към екипа, банката стана една от водещите и най-уважавани финансови институции в страната и част от голяма, международна банкова организация – Юробанк И Еф Джи Груп. Финансовата стабилност, добрата репутация и силното представяне на банката днес са доказателство за усърдността, отдадеността и професионализма на екипа й”, заяви г-н Ягодин. 

През миналата седмица ББР подмени цялото си ръководството, като в него влизат още Владимир Гюлев, Илия Караниколов, Андрей Генев и Христо Карамфилов. Ягодин е също така председател на Съвета на директорите на БФБ-София.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още