IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Сигурността - сложна комбинация от труднозабележими детайли

Инвестиция с висока възвръщаемост или трудно, но завинаги спечелена любов

14:30 | 28.02.11 г.
Автор - снимка
Създател
Сигурността - сложна комбинация от труднозабележими детайли

Сигурността е плод на постоянни иновации и гъвкави дистрибуционни модели за доставяне на световния ресурс на едно място

В несигурен и бързо променящ се свят, все повече търсим готови ефективни решения с дълготрайни ползи. Искаме да бъдем уверени във възможностите си да контролираме средата. Предлагащите сигурност компании днес са фокусирани в клиента и подготвени за бързо реагиране на нуждите на пазара.

За България това означава непоклатими бизнес взаимоотношения със световните производители, ефективна складова наличност и предоставяне на технологични решения в реално време. Компаниите трябва да имат директни и лесноразбираеми послания дори за най-сложните детайли от дейността си и дълбоки познания за нуждите на всички видове потребители. Трябва да умеят да комуникират ползите от своите технологии, да надграждат и усъвършенстват без да отхвърлят конкуренцията.

Сигурността е сложна комбинация от малки детайли и става незабележима, след като се приложи. Всички елементи, които я осигуряват, не напомнят за себе си, тъй като са улесняваща ни технология, която, без да се замисляме, използваме постоянно.

Решенията днес са адаптирани за пазарните нужди. Реален контрол на достъп се постига чрез защита срещу неоторизирано копиране на ключовете, голям брой заключващи комбинации и високо ниво на сигурност. Надграждането е реалност благодарение на съвместимостта на иновациите с предишните поколения продукти на производителя.

Прозрачност се постига чрез проследимост на всички произведени патентовани продукти и тяхното разпространение, сертификация на продуктите за нивото на тяхната работа, издръжливост и сигурност. Съвместяване на няколко функции в един продукт при автоматизиране, извличане и предаване на информация за достъпа позволява по-лесната поддръжка на складови наличности в дистрибуторската мрежа, което предотвратява скъпо струващите за инвеститорите периоди на спиране на работа.

В момента Интеза подсигурява над 100 хил. клиенти в България с клас High Security заключване, а сервизите са близо 35 и обхващат повечето големи градове в страната. Светът няма да стане по-подреден и затворен, а напротив. Развитието на технологията в сферата на сигурността обаче ще ни дава все повече свобода.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:20 | 18.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още