IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Време за аванс

15:04 | 20.12.10 г.
Автор - снимка
Създател
Време за аванс

От скоро на българския финансов пазар има ново решение за непредвидени, спешни и краткосрочни парични нужди, и то се нарича avans.bg.

АВАНС.БГ предлагат краткосрочни заеми от 1 лв. до 399 лв. за срок от 1 до 30 дни. Цялата услуга се предоставя онлайн и в реално време, без обичайното сложно и дълго попълване и събиране на документи, изчакване на телефона или срещи със служители.

АВАНС.БГ се различават от типичните заемодатели по системата си за оценка на риска и вземане на решение за предоставяне на заем, която им позволява да одобряват молбите буквално за час.

Системата е изключително гъвкава, тъй като позволява на клиентите не само да изберат точната сума, която им е необходима, но и сами да определят  периода, за който им трябва. Така клиентът не плаща такса за ползване за по-дълъг от желания от него период.

Специален онлайн калкулатор улеснява посетителите на сайта, като изчислява крайната сума за връщане на базата на посочени сума и  продължителност на заема.

В нея се включват административната такса и таксата за ползване, като може да видите стойността на целия заем, още преди самото кандидатстване.

Дневната такса за ползване е 1 лв. на всеки 100 лв., а ако можете да погасите заема си предсрочно, ще спестите пари, без да има скрити наказателни такси!

Услугата не е икономична, но бързината, удобството и гъвкавостта в краткосрочен план я прави перфектна при използването й в спешни случаи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:50 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още