IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Путин пристига на посещение у нас на 13 ноември

По предварителна информация на срещата ще бъдат обсъдени съвместните енергийни проекти, цената на природния газ и стокообменът между двете държави

14:33 | 02.11.10 г.
Автор - снимка
Създател
Путин пристига на посещение у нас на 13 ноември

Министър-председателят на Русия Владимир Путин пристига на посещение в България на 13 ноември. Това съобщи днес премиерът Бойко Борисов пред журналисти, цитиран от БТА.

По предварителна информация на срещата ще бъдат обсъдени съвместните енергийни проекти, цената на природния газ и стокообменът между двете държави.

По информация на Итар-Тасс от вчера сутринта, премиерът Бойко Борисов е коментирал, че строителството на АЕЦ Белене и на газопровода „Южен поток“ са „изключително важни за България“.

Вчера късно вечерта руската държавна агенция съобщи, че премиерите на Русия и България са обменили мнения в телефонен разговор по актуални въпроси от търговско-икономическото сътрудничество с акцент в сферата на енергетиката. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:49 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още