IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смениха състава на ДКЕВР, Ангел Самерджиев остава председател

В новия състав на комисията четирима от членовете са със стаж в енергетиката, а двама - в областта на водоснабдяването и канализацията

17:10 | 27.10.10 г.
Автор - снимка
Създател
Смениха състава на ДКЕВР, Ангел Самерджиев остава председател

На днешното си заседание Министерски съвет взе решение за освобождаване и назначаване на членове на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), съобщи правителствената информационна служба.

Съгласно приетите от парламента промени в Закона за енергетиката бяха освободени досегашните председател и членове на държавния регулатор и същевременно са назначени нови.

Ангел Семерджиев запазва поста си на председател на ДКЕВР. Новите членове на комисията са: Анжела Тонева, Цветанка Андреева, Андон Роков, Евгения Харитонова, Димчо Маргитов и Милена Миланова.

Според изменения Закон за енергетиката съставът на ДКЕВР се формира от 7 членове, включително председател, като четирима от членовете са със стаж в енергетиката, а двама - със стаж в областта на водоснабдяването и канализацията. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:54 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още