IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Избраха шефа на М-Тел за "Мениджър на годината"

Андреас Майерхофер стана победител в третото издание на конкурса за висши мениджърски постижения в България, организиран от сп. "Мениджър"

15:02 | 15.10.10 г.
Автор - снимка
Създател
Андреас Майерхофер, снимка: сп. Мениджър
Андреас Майерхофер, снимка: сп. Мениджър

Главният изпълнителен директор на „М-Тел” Андреас Майерхофер бе обявен за победител в третото издание на конкурса "Мениджър на годината", организиран от списание "Мениджър" с медийното партньорство на Investor.bg.

Майерхофер спечели приза в оспорвана конкуренция с останалите деветима финалисти в най-силния досега конкурс по всеобщо мнение и на участници, и на експерти.

Статуетката му бе връчена от издателя на списанието Васил Мирчев.

"Тази година освен този приз аз получих и моята най-голяма награда - моя син", сподели от трибуната носителят на титлата "Мениджър на годината 2010".

Тази година беше връчена още една награда – за устойчив бизнес. С нея беше удостоен управителят на TNT Иван Василев, който за трети път достига до финалната десетка на конкурса.

"Догодина да бъдат допуснати и министри за участие в конкурса – ще се получи много интересна надпревара", пожела министърът на икономиката Трайчо Трайков в поздравленията си към участниците в конкурса и присъстващите на церемонията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:28 | 18.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още