IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предстои промяна в ръководството на „Топлофикация София“

Предвижда се на следващото си заседание Столичният общински съвет да обсъди и оздравителния план на дружеството

12:01 | 07.10.10 г.
Автор - снимка
Създател
Предстои промяна в ръководството на „Топлофикация София“

На следващото заседание на Столичния общински съвет (СОС) ще се обсъжда съставът на съвета на директорите на „Топлофикация София“, съобщи БТА. В съвета на директорите от времето на мандата на предишното правителство са Любка Георгиева, Георги Кадиев и изпълнителният директор Петко Милевски, който заема поста от 2007 г.

Кадиев обаче напусна съвета на директорите на дружеството още преди прехвърлянето отново на собствеността от държавата към общината, което стана през юли. Освен това в деловодството на общинския съвет е внесено предложение за освобождаване на Георгиева от състава на съвета на директорите, което ще се разгледа именно на следващото заседание на СОС.

Тогава се предвижда да се обсъди и оздравителният план на дружеството, чието разглеждане се очакваше да стане днес, съобщават от общината.

Столичният общински съвет одобри днес промяна в устава на „Топлофикация София", с която се утвърждава промяната в собствеността на топлофикационното дружеството от държавна в общинска.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:56 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още