IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Преките инвестиции и платежният баланс през юни на фокус през седмицата

Данните на БНБ ще покажат приходите от чуждестранен туризъм през юни

08:15 | 16.08.10 г. 2
Преките инвестиции и платежният баланс през юни на фокус през седмицата

В понеделник (16 август) БНБ ще публикува данни за преките чуждестранни инвестиции през юни 2010 г. Очаква се данните да бъдат силно позитивни, тъй като през юни чужди банки депозираха 749 млн. лв. в банковата ни система спрямо изтеглени депозити за 1,68 млрд. лв. за периода януари-май 2010 г.

Също в понеделник БНБ ще публикува общия платежен баланс за юни, от който ще стане ясно с колко намаляват или се увеличават резервните пари на БНБ през месеца, какви са приходите от чуждестранен туризъм и какъв е балансът по текущата сметка.

Отново в понеделник централната банка ще публикува отчетите на лизинговите дружества за първото полугодие на 2010 г.

Във вторник, 17 август, БНБ ще информира за резултатите на дружествата, специализиране в кредитирането, през първото полугодие на 2010 г. За същия ден е насрочено и общо събрание на КММ АД.

В сряда, 18 август, Националният статистически институт ще публикува информация за средствата за подслон и местата за настаняване през второто тримесечие на 2010 г.

В четвъртък, 19 август, националната статистика ще публикува цените на производител и на средствата за производство в селското стопанство през второто тримесечие на 2010 г.

За петък няма обявени събития.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:53 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Мариян Йорданов
преди 13 години
Здравейте, календар за БФБ и ДЦК имаме, той е в категория Борса - > Предстоящоето гоhttp://***.investor.bg/news/index/44За събитията на БНБ и НСИ има календари в техните сайтове, които за момента не сме пренесли и при насПоздрави
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 0
Tiki
преди 13 години
Не може ли да направите календар, вместо всяка седмица да пускате статия?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още