IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БДЖ ще продава и почивки на море и планина

БДЖ започва да предлага двудневен и седмичен турустически пакет за почивка в своите почивни бази, включително превоз дотам

17:49 | 19.07.10 г.
Автор - снимка
Създател
БДЖ ще продава и почивки на море и планина

„Български държавни железници” ЕАД, съвместно със своето дъщерно дружество за пътнически превози, стартира предлагането на пакетна туристическа услуга. Офертата включва пътуване с влак, както и почивка в някоя от почивните бази на националния железопътен превозвач, съобщиха от БДЖ.

Услугата се предлага в офисите на международно пътническо бюро „Рила”, което притежава лиценз за туроператор и туристически агент и ще предлага два туристически пакета.

„Уикенд пакет” се предлага само за почивните дни от седмицата, докато „Седмичен пакет” предоставя възможност за почивка за една седмица.

Туристическите пакети включват пътуване с влак, трансфер до желаната дестинация с автобус и осигуряването на почивка на база „пълен пансион” в почивните станции на БДЖ.

Почивните бази на дружеството се намират в близост до морския бряг, както и в привлекателни планински местности, което предполага богат избор за почивка, допълват от националния превозвач.

Предлагането на пакетната туристическа услуга е част от мерките, заложени в Плана за преструктуриране и финансово стабилизиране на дружеството. С въвеждането на услугата се цели увеличаване на посещаемостта на почивните станции и повишаване на приходите, реализирани от тях, коментират от БДЖ.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:06 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още