IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Промени в ръководствата на Булгаргаз и Булгартрансгаз

15:58 | 01.07.10 г.
Автор - снимка
Създател
Промени в ръководствата на Булгаргаз и Булгартрансгаз

С решение на Съвета на директорите на Българския енергиен холдинг (БЕХ) от 30 юни е променен съставът на ръководствата на дъщерните дружества на холдинга - Булгаргаз и Булгартрансгаз, съобщиха от холдинга.

Новият Съвет на директорите на Булгаргаз е в състав Юлияна Тишева, Димитър Гогов и Борис Тодоров. От Съвета на директорите на дружеството е освободен Георги Гегов.

С приетите вчера промени е избран и нов Съвет на директорите на Булгартрансгаз. Новото ръководство включва Георги Гегов, Иван Дреновички и Евгени Попов. От Съвета на директорите на Булгартрансгаз е освободен Атанас Съйков.

Юлияна Тишева е завършила "Изчислителна техника" в Техническия университет в София, "Журналистика" в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и "Макроикономика" в УНСС. Работила е в Централния институт по изчислителна техника и като преподавател в ТУ-София, била е редактор в списание "Радио, телевизия и електроника" и завеждащ отдел "Икономика" във вестник "Демокрация".

Като старши съветник в Министерския съвет в периода 1997-2000 г. е и зам.-председател на Съвета на директорите на "Булгаргаз". От 2002 г. е наблюдател във вестник "Банкеръ".

Георги Гегов е роден през 1976 година. Завършил е УНСС като магистър по "Право". Завършил е "Стратегическо икономическо развитие на енергийния пазар" в институт в Гьонингер, Холандия. Гегов е работил в сферата на енергетиката, търговията и преноса на газ, като е бил и част от юридическия и консултантски комитет по проекта "Набуко".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:52 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още