IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Кадиев: Има нужда от промяна в БСП и цялата система

Сергей Станишев заяви, че БСП е единствената алтернатива на управляващите от ГЕРБ

20:15 | 15.11.09 г.
Автор - снимка
Създател
Кадиев: Има нужда от промяна в БСП и цялата система

Ниската избирателна активност представлява наказателен вот срещу политическата система в България. Това заяви кандидат-кметът на БСП за София Георги Кадиев.

Кадиев бе категорично победен, като е събрал около една четвърт от гласовете на софиянци. Така в столицата не се стигна до балотаж, а новият кмет на София е кандидатът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

"Това, което исках да демонстрирам с аргументите и отношението си, беше, че има нужда от промяна - не само на БСП, но и на цялата система”, коментира Кадиев при влизането си в НДК за предстоящите пресконференции.

Лидерът на БСП Сергей Станишев поздрави Кадиев за резултата. Бившият премиер е категоричен, че единствената алтернатива на управляващите от ГЕРБ се явява именно левицата.

"В тази връзка предстои да се направи още много да се реформира в БСП, за да се види, че са направени изводи от парламентарните избори”, посочи Станишев.
 

Всичко за кметски избори 2009 може да прочетете тук

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:25 | 08.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още