IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири фирми участват в конкурса за печати за избирателните секции

Това са “Роси А и А” ЕООД, “Неона” ООД, Кооперация “Панда” и ЕТ“Татяна Иванова – Ангра”

15:32 | 18.05.09 г.
Автор - снимка
Създател
Четири фирми участват в конкурса за печати за избирателните секции

Четири фирми са участниците в процедурата за изработка и доставка на печати за секционните избирателни комисии за изборите за народни представители през 2009 г., съобщиха от Министерство на администрацията и административната реформа (МДААР).

Това са “Роси А и А” ЕООД, “Неона” ООД, Кооперация “Панда” и ЕТ“Татяна Иванова – Ангра”.

Процедурата ще се проведе на два етапа. На първия етап ще бъде извършен предварителен подбор на кандидатите по документи за техните икономически, финансови и технически възможности и квалификация за изпълнение на поръчката.

На втория етап допуснатите след предварителния подбор кандидати ще бъдат поканени да представят първоначална оферта и участие в преговорите.

Оценката на офертите ще се извърши по критерий „най-ниска цена". Предложената цена трябва да включва всички разходи по организацията и изпълнението на поръчката - вносни мита, такси, опаковка, маркировка, транспортни разходи и др.

Обект на обществената поръчка е изработката и доставката на до 13 хил. печата за секционните избирателни комисии. С тях ще бъдат подпечатвани изборните бюлетини в процеса на гласуване.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:57 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още