IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Пет комисии ще разглеждат жалби на фермери относно европейските фондове

Комисиите ще разглеждат жалби и ще изготвят мотивирано становище за всяка от тях

13:35 | 28.12.09 г.
Автор - снимка
Създател
Пет комисии ще разглеждат жалби на фермери относно европейските фондове

Пет комисии за проучване и разглеждане на жалби на земеделски производители ще бъдат създадени със заповед на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов, съобщиха от земеделското министерство.

Ще се разглеждат жалби, свързани с прилагането на Европейския фонд за гарантиране на земеделието, Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони и Европейския фонд Рибарство.

В петте комисии ще са включени експерти от дирекции „Животновъдство“, „Растениевъдство“, „Развитие на селските райони“, „Наблюдение, координация и административен контрол на Разплащателна агенция“, „Директни плащания и пазарна подкрепа“ и Главна дирекция „Земеделие, гори и поземлени отношения“.

Комисиите ще разглеждат жалби и ще изготвят мотивирано становище за всяка от тях, като могат да изискват предоставяне на материали и справки по комплектоване на жалбите от Държавен фонд „Земеделие“, административните звена на Министерството на земеделието и храните и второстепенните разпоредители с бюджетни кредити към министерството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:09 | 20.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още