IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Пощенска банка с кредитна линия за 50 млн. евро от ЕИБ

Кредитната линия е предназначена за финансиране на инвестиционни проекти и за оборотен капитал на малки и средни предприятия

16:13 | 22.10.09 г.
Автор - снимка
Създател
Пощенска банка с кредитна линия за 50 млн. евро от ЕИБ

Пощенска банка и Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) подписаха кредитна линия на стойност 50 млн. евро, предназначена за финансиране на инвестиционни проекти и за оборотен капитал на малки и средни предприятия, съобщиха от банката. 

Това е първата кредитна линия, договорена между Пощенска банка и ЕИБ. Сключеното споразумение ще даде възможност на малките и средни предприятия да получат финансиране при минимален срок за погасяване от 2 години.

Всички потенциални клиенти могат да получат допълнителна информация за възможностите за сътрудничество и условията за финансиране в над 220-те клона на Пощенска банка в цяла България, както и във всеки от осемте бизнес-центъра на банката в София, Варна, Бургас, Русе, Пловдив и Стара Загора.

Пощенска банка, с юридическо име „Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:10 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още