IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

МОСВ готви облекчаване на документацията по инвестиционни проекти

Изменения в законите и наредбите с цел да бъдат отменени или облекчени редица разрешителни и съгласувателни режими ще бъдат подготвени до два месеца

10:15 | 12.08.09 г.
Автор - снимка
Създател
МОСВ готви облекчаване на документацията по инвестиционни проекти

Колегиумът на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) е взел решение относно това как да се подобри организацията на работата и движението на документите, за да бъдат по-бързо разрешени заявените многобройни проблеми и пречки пред фирми, граждани и неправителствени организации за последните години. Това съобщиха от МОСВ.

Решението включва изменения в нормативната уредба с цел да бъдат отменени или облекчени редица разрешителни и съгласувателни режими, които безпричинно затрудняват инвестиционни инициативи и дейности. Измененията в законите и наредбите ще бъдат подготвени до два месеца.

По решение на Колегиума на МОСВ ще бъде многократно разширен обхватът на информацията, публикувана на уеб-страницата на министерството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:36 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още