IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Близо 585 млн. евро усвоени по ФАР до момента

Продължава изпълнението на програмите ФАР и Преходния финансов инструмент с общ бюджет около 200 млн. евро към 31 май

16:37 | 15.07.09 г.
Автор - снимка
Създател
Близо 585 млн. евро усвоени по ФАР до момента

Близо 585 млн. евро са усвоените до момента средства за успешни проекти по програма ФАР за България, съобщиха от Министерство на финансите.

Продължава изпълнението на програмите ФАР и Преходния финансов инструмент (ПФИ) с общ бюджет около 200 млн. евро към 31 май 2009 г., сочат данните от доклада за състоянието на изпълнението на програма ФАР и ПФИ, представен днес.

На заседанието на Съвместния комитет за наблюдение на изпълнението на програма ФАР и ПФИ са били обсъдени резултатите от мониторинга и оценката на програмите, прилагането на процедурите по регистриране, докладване и проследяване на нередностите при изпълнението на отделни проекти.

В хода на заседанието са били обсъдени и възможности за оптимизиране на системата за наблюдение и контролните механизми с оглед на приключването на изпълнението на програма ФАР за България в края на настоящата година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:10 | 22.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още