IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Пловдив ще подобрява качеството на административните услуги с евросредства

Съществуващата в община Пловдив информационна система ще бъде заменена с по-ефективна, което ще струва 852 хил. лв., осигурени по ОП Административен капацитет

11:55 | 29.05.09 г.
Автор - снимка
Създател
Пловдив ще подобрява качеството на административните услуги с евросредства

Община Пловдив ще подобрява качеството на административните услуги за граждани и фирми със средства, осигурени чрез проект по Оперативна програма "Аминистративен капацитет", съобщиха от пресцентъра на общината.

С цел усъвършенстване на административните услуги съществуващата информационна система ще бъде заменена с по-ефективна. Замяната ще струва 852 хил. лв.

По думите на Ганчо Колаксъзов, заместник-кмет по евроинтеграция, новата система ще улесни работата на администрацията в общината и в районните кметства, а обслужването на граждани и фирми ще стане по-ефективно.

Електронната обработка на документацията обхваща счетоводство, деловодство, кадастър, общинска собственост, гражданско състояние и всички други дейности, насочени към обслужване на населението и бизнеса.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:20 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още