IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Агенция по заетостта набира външни експерти по ОП за човешките ресурси

Едногодишни договори ще бъдат сключени с 8 лица, а документи кандидатите ще могат да подават до 25 май

10:52 | 20.05.09 г.
Автор - снимка
Създател
Агенция по заетостта набира външни експерти по ОП за човешките ресурси

Агенция по заетостта (АЗ) обяви конкурс за външни експерти, които да осъществяват предварителен контрол за законосъобразност при възлагане на обществени поръчки по ОП Развитие на човешките ресурси (РЧР), както и контрол върху прозрачността и обективността при провеждането им.

Едногодишни договори ще бъдат сключени с осем лица, така че в различните сфери на дейност ще бъде назначен по един външен експерт.

Цената за изпълнение на всички дейности от страна на експертите за участие в една поръчка не трябва да надвишава 1500 лева. Посочената цена трябва да включва в себе си нетна стойност на възнаграждение за извършените услуги, както и всички дължими данъчни и осигурителни вноски към държавния и общински бюджет. Всеки експерт ще получи най-малко една и най-много три заявки за периода, за който е сключен договорът.

Кандидатите трябва да подадат изискуемите документи и ценовите оферти в срок до 25 май.

За позициите могат да кандидатстват български или чуждестранни физически лица, които не са търговци и не са свързани лица по смисъла на Закон за обществените поръчки (ЗОП) с възложителя по проекта. Те трябва да не са участвали в подготовката на операцията и/или други документи свързани със съответния проект. Участието на настоящи служители от държавни и общински администрации е недопустимо.

За позицията "Експерт в областта на разработката на софтуерни решения" е задължително кандидатите да са с висше образование в сферата на инженерството или на информационните технологии, да притежават задълбочени познания в областта на програмирането (създаването на софтуер) и да имат минимум 3 години професионален опит в областта на информационните технологии и разработването на софтуер.

От кандидатите за позицията "Експерт в областта на автомобилния транспорт" се изискват висше образование в сферата на икономиката или инженерството, задълбочени познания в областта на техниката и по-специално експлоатация, ремонт и поддръжка на моторни превозни средства (МПС), както и минимум 3 години опит в областта на продажбите, обслужването или поддръжката на МПС.

Като експерти в областта на анализите, статистиката и социологическите проучвания могат да бъдат назначени кандидати с висше образование по статистика и иконометрия, маркетинг или друга сходна специалност, притежаващи задълбочени интереси в областта на оценка на общественото мнение, статистиката и анализа на бази данни и имащи минимум 3 години опит в областта на извършването на анализи, прогнози и социологически проучвания.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:20 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още