IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Промотираме с европари български вина в Китай, Япония и Индия

Набират се оферти за прилагаща организация на промоционална програма за винo

09:55 | 19.05.09 г.
Автор - снимка
Създател
Промотираме с европари български вина в Китай, Япония и Индия

Националната лозаро-винарска камара (НЛВК) обяви, че търси изпълнител за промоционлна програма „Винените райони на Европейския съюз – Дунавска равнина и Тракийска низина”.

Програмата включва серия от динамични рекламни и информационни мерки с цел увеличаване на продажбите на вино на пазарите на Китай, Япония и Индия.

Предложението за 3-годишния проект е по мярка „Промоция в трети страни” от Националната програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор 2008/2009 г. – 2013/2014 г.

От презентация на експертите в сектор „Вино“ в ДФ Земеделие става ясно, че определеното по тази мярка финансиране от европейските фондове за 2008-2009 г. е в размер до 50% от направените разходи, а 30% е национално съфинансиране.

Целта на програмата, в която лозаро-винарската камара иска да се включи, е да разпространи информация за инициативите на ЕС, които гарантират качеството на регионалните вина, да повиши конкурентоспособността, познанието и потреблението на вината на посочените пазари.

Кандидатите да се заемат със задачата могат да заявяват интереса си за това най-късно до 8 юни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:13 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още