IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Разясняват ОП „Конкурентоспособност“ в сряда

Денят на отворени врати ще започне от 10:00 часа в Министерството на икономиката и енергетиката на ул. „Славянска“ 8

12:05 | 20.01.09 г.
Автор - снимка
Създател
Разясняват ОП „Конкурентоспособност“ в сряда

Ден на отворени врати на Оперативна програма (ОП) „Конкурентоспособност“ ще се състои утре, съобщиха от Изпълнителната агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия.

Денят на отворените врати се организира от дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ в качеството си на Управляващ орган на ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007-2013 г. Събитието се организира по инициатива на вицепремиера Меглена Плугчиева.

Денят на отворени врати ще започне от 10:00 часа в Министерството на икономиката и енергетиката на ул. „Славянска“ 8. В него ще участват заместник-министър председателят Меглена Плугчиева, министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров, ръководител на Управляващия орган на програмата, Ивет Жаблянова, зам.-ръководител на Управляващия орган и директор на Дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“, водещи експерти от Управляващия орган и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия - Междинно звено.

На поставените въпроси ще отговарят експерти от Управляващия орган на Оперативната програма и Междинното звено.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:43 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още