IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Подписани са 95 договора по ОП „Регионално развитие” за 247 млн. лв.

Усвояването на средствата по оперативните програми не е застрашено заради спрените пари по ФАР, по думите на Асен Гагаузов

18:21 | 09.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Подписани са 95 договора по ОП „Регионално развитие” за 247 млн. лв.

По оперативна програма (ОП) „Регионално развитие” до момента са подадени над 640 проекта и са подписани 95 договора на обща стойност стойност 247 млн. лева, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, цитиран от БТА.

Гагаузов е подчертал, че усвояването на средствата по оперативните програми не е застрашено заради спрените пари по ФАР. По думите му „няма нищо общо между едното и другото, а и различни структури работят по тях”.

Председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова пък съобщи, че след представените днес три проекта до 31 март агенцията трябва да представи още три проекта за получаване на общо 39 млн. лева по ОП „Регионално развитие”.

Предстоящите за подаване проекти са за мрежа от туристически информационни центрове, за разработване на стратегия на бранд на България и за маркетингови проучвания на ефективността на националния маркетинг и на стратегии, които се отнасят до националния туристически продукт.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:06 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още