IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Може да загубим 81 млн. евро неусвоени средства за селските райони

От МЗХ обясняват, че все още се водят дискусии и не е ясно дали и колко пари ще останат неусвоени по ПРСР

16:30 | 06.03.13 г. 2
Може да загубим 81 млн. евро неусвоени средства за селските райони

Все още водим дискусии по отношение на средствата по Програмата за развитие на селските райони, съобщиха от Министерството на земеделието и храните (МЗХ). Официалното съобщение е във връзка с появилата се по-рано информация, че страната ни може да загуби 81 млн. евро по програмата.

Тези средства са били отпуснати за развитието на селското стопанство през 2010 година и според правилата е можело да бъдат усвоени до края на 2012 година.

„Преди приключването на дискусиите не може да се твърди дали и колко средства ще останат неусвоени по Програмата“, коментират от МЗХ и допълват, че преди окончателно решение от страна на Европейската комисия всякакви твърдения на тази тема са спекулации. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:54 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
edimi
преди 11 години
Ами ще ги загубим, разбира се. Когато чиновници и "консултанти" искат рушвети надвишаващи нормата на печалба, кой е луд да ходи да се бъхта на вятъра!?!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 1
LuckyYou
преди 11 години
Мога ли да попитам защо тази новина не излиза като новина на самия сайт както повечето новини, а не просто в графичката последни новини? Вчера по същия начин не изкарахте новината, че Фандъкова предложи за уволнение 2 районни кмета?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още