IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отстранен е зам.-шеф на фонд "Земеделие"*

Десислава Тодорова е избрана за заместник-изпълнителен директор с ресор Програмата за развитие на селските райони

09:38 | 17.09.11 г.
Отстранен е зам.-шеф на фонд "Земеделие"*

На последното си заседание Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие” е освободил от поста зам.-изпълнителния директор Свилен Колев, който отговаряше за Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) и беше назначен през април тази година, съобщиха за Investor.bg източници, пожелали анонимност. 

През април с назначаването на новия директор на фонда Румен Порожанов, бяха сменени предишните зам.-шефове на фонда. С цел да се подобри работата по усвояване на евросредствата, един от зам.-изпълнителните директори – в случая Свилен Колев, се зае специално с ПРСР.

Целта на новото ръководство бе да се изчистят всички необработени проекти, забавени още от 2009 и 2010 г., както и да се засили работата по проектите от тази година. 

Междувременно от фонд „Земеделие” съобщиха, че Десислава Тодорова е избрана за заместник изпълнителен директор с ресор Програмата за развитие на селските райони.

Тя е водещ експерт в Разплащателната агенция със значителен професионален опит по програмата, посочва ръководството на фонда.

*Новината е актуализирана в 12.10 часа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още