IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фонд „Земеделие” договори през юни 210 млн. лева за селските райони

Все още се обработват проекти от 2008, 2009 и 2010 година, съобщиха от ведомството

10:59 | 05.07.11 г. 1
Автор - снимка
Създател
Фонд „Земеделие” договори през юни 210 млн. лева за селските райони

Държавен фонд „Земеделие” договори през юни 210 млн. лева по Програмата за развитие на селските райони. Все още се обработват проекти от 2008, 2009 и 2010 г., съобщиха от фонда.

Администрацията е разгледала всички заявления по шест от мерките на програмата, подадени през 2008 и 2009 г., към които има най-голям интерес от страна на получателите на субсидии.

На този етап е приключила оценката на проекти за организиране на обучителни семинари за фермерите, за модернизация на земеделските стопанства и инвестиции в преработвателната индустрия, за насърчаване на туристическите дейности в селата и по двете общински мерки за създаване на услуги за населението и икономиката в селските райони и за изграждане на инфраструктурата в населените места.

В момента се обработват и заявленията за подпомагане от приемите 2010 и 2011 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:32 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
karabache
преди 13 години
Фонд земеделие да вземе да разследва арендаторите какво произвеждат и какви ренти дават на нас бедните селяни,че станаха милиардери с нашата земя,субсидии взимат като луди,бъкат от скъпи коли ,яхти и луксозен начин на живот, а всяка година като стане време за ренти все лъжат ,че били фалирали едва ли не,и не дават рента каквато ни се полага,а живеят като царе ,имоти в чужбина ,почивки по целия свят.Държава няма това е,няма я котката и мишките играят, та играят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още